Jump to content

EOL:Website-this does not necessarily mean/mk

From translatewiki.net
  • ова не мора да значи дека се користат врските, туку само дека се определени во database.yml --- мора да ја погледате податотеката „config/environments/%{env}.rb“ за да проверите дали се поставении главните (управувачки) врски