Jump to content

EOL:Website-users.account migration notice/mk

From translatewiki.net

Податоците на вашта сметка, вкл. корисничко име, поврзана е-пошта, профилен опис и поседуваните збирки, се увезени во новата EOL. Корисничкото име и понатаму ви е приказното име на мрежното место, но сега ќе мора да се најавите се е-пошта. Лозинките не ги селиме од безбедносни причини. Ќе можете да зададете нова со постапката за заборавена лозинка. Ако се најавувате само од трето место како Гугл, Твитер или Фејсбук, би ве замолиле за малку трпение; работиме на извесни проблеми со ова заедничко најавување.