Jump to content

EOL:Website-users pending activation helper/mk

From translatewiki.net

Имајте предвид дека често се случува филтрите да ги означат пораките за активирање на сметки како „Спам“. Доколку не ја добиете пораката во рок од еден час, проверете ја папката за спам.