Jump to content

EOL:Website-you can identify yourself to eol/mk

From translatewiki.net

Можете да ѝ се претставите на EOL додавајќи го вашиот приложнички клуч во барањата (најавете се и создајте свој клуч отворајќи го вашиот профил на EOL за уредување. Овој клуч ќе се зачува тука; отворете го профилот за уредување повторно за да можете подоцна да му пристапите):