Jump to content

EOL:Website-your request has been approved/mk

From translatewiki.net

Вашето барање е одобрено и сега ќе ги имате можностите на кустос за одобрениот клад и сите негови поттаксони. Повеќе информации за кустосувањето и функциите што ви се на располагање ќе најдете на страницата http://www.eol.org/curators