MathJax:Fontwarnings-noFonts/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

MathJax не може да го најде фонтот за приказ на математичките содржини, а не му се достапни ни сликовни фонтови, што значи дека мора да се потпре на општонаменските уникодни знаци, со надеж дека вашиот прелистувач ќе може да ги прикаже. Некои знаци може да не се прикажат како што треба или пак воопшто нема да се појават.