MediaWiki:Abusefilter-autopromote-blocked/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Оваа постапка е автоматски утврдена како штетна, и затоа не е дозволена. Покра тоа, од безбедносни причини, привремено ви се одземени извесни привилегии кои обично им следуваат на докажани корисници. Еве краток опис на правилото за злоупотреби според кое беше утврдено дека сте направиле престап: $1