MediaWiki:Abusefilter-blocked-display/sq

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ky veprim është identifikuar automatikisht si i dëmshëm, dhe ju keni qenë të penguar në ekzekutimin e tij. Në mënyrë për të mbrojtur translatewiki.net , emri i përdoruesit tuaj dhe të gjitha IP adresat e lidhura janë bllokuar nga redaktimi. Nëse kjo ka ndodhur në gabim, ju lutem kontaktoni administratorin.

Një përshkrim i shkurtër i rregullave të shpërdorimit që veprimet tuaja janë përputhur janë: $1