MediaWiki:Abusefilter-degrouped/sq

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Ky veprim është identifikuar automatikisht si i dëmshëm. Si pasojë, ai ka qenë i ndaluar, dhe me që llogaria juaj është dyshuar për të qenë e kompromentuar, të gjitha të drejtat janë revokuar. Nëse besoni se kjo ka qenë një gabim, ju lutem kontaktoni një burokrat me shpjegimim e këtij veprimi, dhe të drejtat tuaja mund të rikthehen. Një përshkrim i shkurtër i rregullave të shpërdorimit që veprimet tuaja janë përputhur janë: $1