MediaWiki:Abusefilter-disallowed/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ова дејство е автоматски утврдено како штетно, и затоа не е дозволено. Ако сметате дека вашето уредување беше конструктивно, обратете се администратор, и кажете му што впрочем сте сакале да направите. Еве краток опис на правилото за злоупотреби според кое беше утврдено дека сте направиле престап: $1