MediaWiki:Abusefilter-edit-bad-tags/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Еден или повеќе назначени ознаки се неважечки. Ознаките треба да бидат кратки, и не треба да содржат псоебни знаци, и не треба да се резервирани од друг програм. Изберете друг назив на ознаката