MediaWiki:Abusefilter-edit-bad-tags/sq

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Një apo më shumë etiketime që ju keni specifikuar nuk janë valide. Etiketimet duhet të jenë të shkurta, dhe nuk duhet të përmbajnë karaktere speciale