MediaWiki:Abusefilter-edit-restricted/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Sampéyan ora bisa nyunting saringan ini amarga iki kaisi siji utawa luwih laku sing diwatesi. Mangga takon panganggo sing nduwèni hak kanggo nggenepi apa sing Sampéyan karepaké.