MediaWiki:Abusefilter-edit-throttled/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Pèngetan: Saringan iki otomatis dipatèni kanggo kamanan. Iki wis ngranggèh luwih saka $1% laku sing padha.