MediaWiki:Abusefilter-import-intro/aln

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ju mund të përdorni këtë ndërfaqe për të importuar filtra nga wikis tjera. Në burimi wiki, klikoni "⧼abusefilter-edit-export⧽" nën "⧼abusefilter-edit-tools⧽" në interface redaktimi. Kopje nga textbox që duket, dhe ngjitur në këtë textbox, pastaj kliko "⧼abusefilter-import-submit⧽".