MediaWiki:Abusefilter-log-header/map-bms

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Log kiye nidokna ringkesan owahan sing degawe ming saringan. Kanggo rincian sakumplite, deleng daptar owah-owahan saringan sing anyar.