MediaWiki:Abusefilter-revert-intro/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Овој образец служи за отповикување на сите промени направени од филтерот за злоупотреби поради филтерот $1. Ве молиме, внимавајте како ја користите оваа алатка.