MediaWiki:Abusefilter-status/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Од последните $1 дејствија, $2 ($3%) го достигнаа условното ограничување $4, и $5 ($6%) се совпаѓаат со еден од тековно вклучените филтри.