MediaWiki:Abusefilter-warning/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Предупредување: Ова дејство е автоматски утврдено како штетно. Неконструктивните дејства ќе бидат набргу отстранети, а глупавите или упорни некоструктивни уредувања ќе доведат до блокирање на вашата сметка или IP-адреса. Ако сметате дека оваа постапка е конструктивна, можете повторно да ја поднесете за да ја потврдите. Еве краток опис на правилото за злоупотреби според кое беше утврдено дека сте направиле престап: $1