MediaWiki:Accmailtext/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Sawijining tembung sandi sembarang kanggo $1 wis dikirim menyang $2.

Tembung sandi kanggo panganggo anyar iki isa diganti ing kaca ganti tembung sandi sawisé mlebu log.