MediaWiki:Accmailtext/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Tembung sandi sembarang kanggo $1 wis dikirim menyang $2.

Tembung sandi iki bisa diganti ing kaca salin tembung sandi sawisé mlebu log.