MediaWiki:Acct creation global soft throttle hit/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Создавањето на сметки е беше автоматски запрено за кратко време заради необично големиот број на скорешни обиди за најава. Почекајте неколку минути, па обидете се повторно.