MediaWiki:Addedwatchtext/aln

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

!!FUZZY!!Faqja "$1" iu shtue listës suej të mbikëqyrjes. Ndryshimet e ardhshme të kësaj faqeje dhe të faqes gjegjëse të diskutimit kanë me u listue këte, dhe faqja do të tregohet e theksuemelistën e ndryshimeve të fundit për me râ në sy.