MediaWiki:Addedwatchtext/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Kaca "$1" wis ditambahaké menyang daftar pangawasan. Owah-owahan sing dumadi ing tembé ing kaca iku lan kaca dhiskusi sing kagandhèng, bakal dipacak ing kéné.