MediaWiki:Addthis-desc/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Го додава посредничкиот елемент AddThis во страничникот и истакнува алатник во заглавијата на страниците што може да се истакне и на било кое друго место со вметнување на ознаката <addthis />