MediaWiki:Advancedrandom-desc/su

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Buka kaca acak nu sawala atawa jejerna numbu ka kaca nu ditangtukeun; bisa dipaké kawas Special:Advancedrandom/Template:Featured/Talk pikeun muka artikel petingan acak atawa kawas Special:Advancedrandom/Template:GFDL/File pikeun muka acak koropak GFDL.