MediaWiki:Ajax-confirm-prompt/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Подолу можете да дадете краток опис на вашите уредувања. Стиснете на копчето „Зачувај“ за да ги зачувате вашите уредувања.