MediaWiki:Ajaxpoll-your-vote/map-bms

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Rika wis aweh swara nggo "$1" dong $2, Rika teyeng ngowaih swarane Rika yakuwe karo ngeklik jawaban nang ngisor kiye.