MediaWiki:Al-nosuchuser/map-bms

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ora ana pangganggo sing jenenge "$1". Jeneng pangganggo kuwe sensitif maring kapitalisasi. Priksa maning ejaane Rika.