MediaWiki:Al-nosuchuser/su

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Euweuh pamaké nu sandiasmana "$1". Sandiasma teu nyaruakeun aksara gedé jeung leutik. Mangga pariksa éjahanana.