MediaWiki:Allmessagestext/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ова е список на системските пораки расположиви за именскиот простор „МедијаВики“. Одете на Превод на МедијаВики и translatewiki.net ако сакате да придонесете кон општото преведување на МедијаВики.