MediaWiki:Allpagesbadtitle/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Irah-irahan (judhul) ingkang dipun-gunaaken boten sah utawi nganggé ater-ater (awalan) antar-basa utawi antar-wiki. Irah-irahan punika saged ugi nganggé setunggal aksara utawi luwih ingkang boten saged kagunaaken dados irah-irahan.