MediaWiki:Alreadyrolled/su

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Teu bisa mulangkeun édit ahir $1 ku $2 (Obrolan | contribs); geus aya nu ngédit atawa mulangkeun kacana.

Édit ahir ku $3 (Obrolan | contribs).