MediaWiki:Anoneditwarning/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Penget: Panjenengan boten mlebet log. Alamat IP Panjenengan badhe katingal dening publik manawi Panjenengan ngayahi ewah-ewahan. Manawi Panjenengan [$1 mlebet log] utawai [$2 damel akun], suntingan Panjenengan badhe kaatribusekaken dhumateng nama pangangge Panjenengan, lan rupi-rupi kauntungan sanesipun.