MediaWiki:Anoneditwarning/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Pènget: Panjenengan durung mlebu log. Alamat IP-né panjenengan bakal katon marang wong akèh manawa panjenengan mbesut. Manawa panjenengan [$1 mlebu log] utawa [$2 nggawé akun], besutané panjenengan bakal dadi darbéné naragunané panjenengan lan uga ana kauntungan liya.