MediaWiki:Anoneditwarning/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Предупредување: Не сте најавени. Вашата IP-адреса ќе биде јавно видлива ако уредувате. Ако [$1 се најавите] или [$2 направите сметка], тогаш уредувањата ќе се припишуваат на вашето корисничко име, покрај другите погодности.