MediaWiki:Anontalkpagetext/sq

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Kjo është një faqe diskutimi për një përdorues anonim i cili nuk ka krijuar akoma një llogari, ose qe nuk e përdor atë. Prandaj, ne duhet të përdorim adresën IP numerike për identifikimin e tij. Kjo adresë IP mund të përdoret nga disa përdorues. Në qoftë se jeni një përdorues anonim dhe mendoni se ndaj jush janë bërë komente të parëndësishme, ju lutem krijoni një llogari ose identifikohuni për të shmangur konfuzionin në të ardhmen me përdorues të tjerë anonim.