MediaWiki:Api-error-abusefilter-warning/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ова дејство е автоматски утврдено како штетно ([$1 повеќе информации]). Сите неконструктивни уредувања ќе бидат набргу отповикани, а доколку вршите повторни престапи или непродуктивни уредувања, ќе уследи блокирање на вашата сметка или IP-адреса.