MediaWiki:Api-error-spamblacklist/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Текстот што сакавте да гозачувате беше блокиран од филтерот за спам. Ова најверојатно е предизвикано од врска кон надворешно мрежно место кое се наоѓа на црниот список.