MediaWiki:Api-format-prettyprint-header/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ова е HTML-претстава на форматот $1. HTML е добар за отстранување на грешки, но не е погоден за употреба во извршник.

Укажете го параметарот format за да го смените изводниот формат. За да ги видите претставите на форматот $1 вон HTML, задајте format=$2.

Повеќе информации ќе најдете на целосната документација, или пак помош со извршникот.