MediaWiki:Api-pageset-param-generator/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Дај го списокот на страници на кои ќе се работи исполнувајќи го укажаниот модул за барање.

Напомена: називите на создавачките параметри мора да ја имаат претставката „g“. Погледајте ги примерите.