MediaWiki:Apihelp-aggregategroups-description/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Раководење со насобрани групи пораки.

Можете да додавате или отстранувате насобрани групи пораки и да ги придружувате во или отстранувате од збировите (една по една).