MediaWiki:Apihelp-bs-namespace-store-description/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ги наведува сите именски простори и произволната поставка. Овозможува подредување, филтрирање и страничење. Применува параметри за ExtJS Store.