MediaWiki:Apihelp-cxsave-description/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Овој модул ви овозможува да зачувате недовршени преводи по поднаслов за заштеда на семрежен проток и поврзување на напоредни корпуси.