MediaWiki:Apihelp-echomarkseen-param-timestampFormat/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Формат за датум и време во изводот, „ISO_8601“ или „MW“. Тука „MW“ е застарен, па така сите клиенти треба да се префрлат на „ISO_8601“. Овој параметар ќе биде отстранет, а „ISO_8601“ ќе стане единствениот формат на изводот.