MediaWiki:Apihelp-edit-param-basetimestamp/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Датум и време на преработката на базата, кои се користат за утврдување на спротиставености во уредувањето. Може да се добие преку action=query&prop=revisions&rvprop=timestamp.