MediaWiki:Apihelp-expandtemplates-param-prop/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Кои информации треба да ги добиете:

Имајте на ум дека ако не изберете никаква вредност, исходот ќе го содржи викитекстот, но изводот ќе биде во застарен формат.