MediaWiki:Apihelp-flickrblacklist-description/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Провери URL-адреса од Flickr во црниот список користејќи ја корисничката назнака (NSID).

Кога се користи со можноста за списочен испис (list), дај ги сите назнаки на црниот список.