MediaWiki:Apihelp-flow+view-topiclist-param-offset/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Вредност на отстапката (како ден и време на поднова на темата, во формат TS_MW (YYYYMMDDHHMMSS)), од која ќе се почне со давање на темите. Се користи само со подреденоста updated