MediaWiki:Apihelp-mobileview-param-prop-withimages/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Кои информации да се дадат:

text
HTML на избраните поднаслови.
sections
Информации за сите поднаслови на страницата.
normalizedtitle
НДатум и време во форматот ISO 8601 на најновата измена на страницата (на пр. „2014-04-13T22:42:14Z“).
lastmodifiedby
Информации за корисникот што ја направил најновата измена.
revision
Дај ја назнаката на најновата измена на страницата.
protection
Информации за степенот на заштита..
editable
Дали тековниот корисник може да ја уредува оваа страница. Тука спаѓаат сите чинители за најавени корисници, освен блокираните анонимни корисници.
languagecount
На колку јазици е достапна страницата.
hasvariants
Дали страницата е достапна на други јазични варијанти.
displaytitle
Испишаниот наслов на страницата со применет
pageprops
Својства на страницата.
image
Информации за слика поврзана со оваа страница.
thumb
Минијатура на слика поврзана со оваа страница.