MediaWiki:Apihelp-options-param-change/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Список на промени во форматот name=value (на пр. skin=vector). Вредностите не треба да содржат исправени црти. Ако не зададете вредност (дури ни знак за равенство), на пр., можност|другаможност|..., ќе биде зададена вредноста на можноста по основно.