MediaWiki:Apihelp-query+alllinks-param-unique/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Прикажувај само различни поврзани наслови. Не може да се користи со $1prop=ids. Кога се користи како создавач, дава целни страници наместо изворни.